23948sdkhjf
Del siden
Selges

LVD Fiber Laser Lunx

Utløper
4. juni 2025
Stand
Ny
Produsent
LVD

Lynx tilbyr muligheten til å entre fiber- laserverdenen med fleksibilitet til å jobbe med en rekke materialtyper og tykkelser innenfor et kostnadseffektivt budsjett, melder LVD.

FLEKSIBLE MATERIALMULIGHETER
Fiberlaseren, som er drevet av en høy-
effektiv IPG (2 kW) fiberlaserkilde, gir dyna- miske og nøyaktige resultater ved skjæring i tynnplater av tradisjonelle metallmate- rialer som stål, rustfritt stål og aluminium, samtidig er det mulig å bearbeide metaller som kobber og messing.
Økt stråleabsorpsjon av den 1 mikron bølge-lengdelaserstrålen ved materialet gir strålen prosesshastigheter som er opp til tre ganger hurtigere enn CO2-laserkilder i tynne metallplater.

AUTOMATISERT BORDBYTTESYSTEM
Med en kompakt design maksimerer Lynx opptiden med et integrert vekselbordsystem som tillater at et bord lastes samtidig som maskinen skjærer på det andre bordet. Bordbyttet skjer på kun 35 sekunder.

INTEGRERT KONTROLL OG DRIVSYSTEM
Lynx er utstyrt med et integrert Siemens CNC kontroll og drivsystem som garanterer høyest mulig nøyaktighet og repeterbarhet selv i høye hastigheter, sier LVD.

SKJÆREHODET
Maskinprodusenten melder også at det nye skjærehodet med Precitec “Light-Cutter” garanterer høy skjærehastighet med svært god kuttkvalitet. Det inneholder et beskyt-telseglass som er raskt og enkelt å bytte, er utstyrt med temperatur- og konstant avstandskontroll og et beskyttelsesystem som hindrer kollisjon.

For mere info ta kontakt trond@lvdsn.no

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031