23948sdkhjf
Del siden
Selges

Flow Vannskjære / Vannjet Maskiner - MACH 100 fra LVD Scandinavia AS

Utløper
2. februar 2025
Stand
Ny

WATERJET CUTTING WORLD LEADER

Flow tilbyr de mest omfattende utvalg av vannskjærere, tilgjengelig modeller i alle størrelser og budsjetter.

Flow Mach 100 Serien vannskjærer/Vannjet
Mach 100-serien er den klassiske vannskjærer. Ikke bare gjør de det bedre enn standard vannskjærer i bransjen, men de konsekvent vinner i verdi også. Hva er enda viktigere en å sørge for at du ikke ofre ytelse, den strukturelle integriteten, og kvaliteten på systemet ditt. Med robust mekanisk design, integrert maskin systemer, intuitivt brukergrensesnitt, flere størrelser, og flere konfigurasjoner tilgjengelig.

Når du er på jakt etter vannskjærer som overgår dine forventninger, er Mach 100 Serien den ideelle maskinen.

Høy Trykks Pumpe
Mach 100 serien leveres standard med vår JetPlex 55000 psi pumpe med vårt eksklusive PAC-V-teknologien. Denne pumpen gir deg kostnadseffektiv og effektiv drift av vår vannskjæremaskin system. Miljøvennlige design av JetPlex krever ikke ekstra vann eller strøm for å kjøle ned pumpen. Og vår patenterte PAC-V teknologien automatisk trykkontroll. Den bruker membran blenderåpning teknologi til og automatisk å opprettholde et sann trykket, uavhengig av åpningen størrelse eller trykkinnstilling. Dette gjør vår JetPlex pumpen svært enkel å bruke og mindre vedlikehold intensive enn andre merker av pumper. Flow tilbyr også valgfri forsterker pumper opp til 60.000 psi.
For påliteligheten og ytelsen er Flow pumper som er bransjestandarden som vil leveret.

Flowmaster Intelligent styrings System
FlowMaster, Flow unike intelligente vannskjære styrings programvare vil kompliment din Mach 100 Serien vannskjæremaskin. Vår Windows ®-baserte programvaren er enkel å lære, og som et resultat av våre 35 år i bransjen som oppfinneren av vannskjæremaskin, allerede inneholder alle de optimaliserte parameterne for skjæring ulike materialer og forskjellige tykkelser i en enkelt database. Standard tegning formater importeres og behandles i løpet av minutter. Ingen spesialisert kunnskap om vannskjæremaskin kreves.

Les mer ved laste ned PDF dokumentet >>

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046