23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Belysning og ergonomi

Periode(r)
Løpende opptakelse

Ønsker du å lære hvordan du etablerer et optimalt ergonomisk arbeidsmiljø og gode belysningsforhold på arbeidsplassen din? Vi gir deg metoder og verktøy som gjør at du kan jobbe målrettet og effektivt med risikovurdering og tiltak knyttet til belysning og ergonomi, og blant annet forebygge muskel- og skjelettplager i arbeidsplassen din.  

 Vi tar for oss de ulike myndighetskravene i arbeidsmiljøloven og hvordan virksomheter kan etterleve loven og skape helsefremmende arbeidsplasser. Vi gjennomgår blant annet hvordan lys kan påvirke helse og trivsel og hvordan du utarbeider behovsanalyser for lys på arbeidsplasser. Vi ser også på hvordan du planlegger og gjennomfører lysmålinger, samt avdekker og forstår hva som er utilfredsstillende lysforhold.  

Du lærer ytterligere hvordan du initierer, fasiliteter og gjennomfører risikovurderinger av ergonomiske forhold ved bruk av relevante vurderingsmodeller og analyseverktøy.   

Utdannelse innen HMS ?
Dette kurset inngår som en del av utdanningen i HMS Verneingeniørskolen, men kan også tas frittstående. HMS Verneingeniørskolen gir deg mulighet til å utdanne deg som HMS-koordinator, HMS-leder og HMS Verneingeniør

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.031