23948sdkhjf
Del siden

Kiwa Norge

Kiwa Norge tilbyr testing, inspeksjon og sertifisering.

Kiwa er et av verdens ledende TIC-selskap og leverer tjenester innen testing, inspeksjon og sertifisering. Dette gjør vi innenfor en rekke markedssegmenter, fra bygg og anlegg, olje og gass, infrastruktur og energiforsyning til drikkevann, mat, dyrefôr og landbruk.

Vi har i en årrekke bistått bedrifter med å forbedre seg og sine produkter og tjenester. Kiwa har ressursene og kunnskapen som skal til for å levere deg og din bedrift de beste tjenestene, samlet fra en og samme leverandør.

Våre kunder varierer fra små og mellomstore bedrifter til multinasjonale konsern. Med tverrfaglig kompetanse og erfaring fra ulike bransjer og prosjekter i inn- og utland sørger vi for at våre kunder møter krav og forventninger med fokus på kvalitet, kompetanse, risiko og sikkerhet. Vi betjener kunder innenfor produksjons- og prosessindustri, offentlige og private institusjoner, myndigheter og internasjonale selskap fra 100 kontorer verden over. Kiwa har over 4 500 ansatte i over 40 land, hovedsakelig i Europa, Asia og Latin-Amerika.

Med tverrfaglig kompetanse og erfaring fra ulike bransjer og prosjekter fra inn- og utland skal vi sørge for at våre kunder møter krav og forventninger med fokus på kvalitet, kompetanse, risiko og sikkerhet.
Kiwa Norge
Kabelgaten 2
0580 Oslo
Norge
Achilles JQS, CE, ISO 17020, ISO 17024, ISO 17025, NORSOK M-501, PED, StartBANK, EN1090
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047