23948sdkhjf
Del siden
Kurs

Kjemisk helsefare og kjemikaliehåndtering

Periode(r)
Løpende opptakelse

En god kjemikaliehåndtering virker forebyggende og gir din bedrift en sikker, kostnadseffektiv drift. Mange av våre kunder opplever det tidkrevende og vanskelig å få kontroll og etterleve myndighetenes lovkrav og føringer. I dette kurset har vi derfor fokus på hvordan en du oppnår en forsvarlig, sikker og økonomisk gunstig kjemikaliehåndtering.

Vi tar for oss de ulike risikoene knyttet til kjemikaliehåndtering og lagring, hvilke myndighetskrav som er gjeldende og hvordan en bedrift kan bygge opp og drifte sitt stoffkartotek og dermed effektivt etterleve regelverk, bransjekrav og sikkerhetsrutiner.  

Vi ser også på krav til sikkerhetsdatablader og faremerking, risikovurdering av det kjemiske arbeidsmiljøet, metoder og krav til målinger av kjemisk eksponering og ulike typer av personlig verneutstyr.  

Utdannelse innen HMS eller kjemikaliehåndtering?
Dette kurset inngår som en del av utdanningen i HMS Verneingeniørskolen, men kan også tas frittstående. HMS Verneingeniørskolen gir deg mulighet til å utdanne deg som HMS-koordinator, HMS-leder og HMS Verneingeniør..

Vi har også et bredt utvalg av andre kurs innen Kjemikaliehåndtering, du kan lese mer om disse på vår nettside under: Kurs i kjemikaliehåndtering.

Undervisnings adresse

Kabelgaten 2, 0580 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.061