23948sdkhjf
Del siden
Tilbys

Kvalitet hos Karl M. Gulbrandsen

Utløper
31. desember 2025

“Du vet hva kvalitet er når du ser det!”
Kvalitet har alltid stått i fokus hos Karl M. Gulbrandsen. Med kvalitet mener vi å gjøre de riktige tingene for å oppnå bærekraft, kontra det og «bare» gjøre tingene riktig! Riktige produkter i henhold til spesifikasjon til riktig leveringstid. I mange år har vi jobbet bevisst med å lage et dokumentert kvalitetssystem, og dette arbeidet har nå ført til at vi har blitt sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015. ISO 9001-normen stiller meget høye krav til dokumentasjon og sporbarhet noe som gjør at dere som kunde kan føle dere trygge på at produktene våre er av rett kvalitet.

Med kvalitet har vi vunnet interessentenes tillit, i et urolig marked hvor kortsiktig økonomisk vinning ofte avgjør ordrenes adresse, i motsetning til et gjennomtenkt langvarig tillitsforhold, hvor vi gjennom tydelige kontrakter og samarbeidsrutiner leverer forventet kvalitet i tide, igjen og igjen. Vi tegner og utvikler produkter og tjenester i samarbeid med interessenten, etter behovsspesifikasjon blir det tatt hensyn til bærekraftige løsninger som imøtegår produktets hensikt, virkemåte og de aktuelle miljømessige krav nasjonalt og internasjonalt. Vi setter oss inn i de relevante behovene og forventningene, og forstår hvilke av disse som blir samsvarsforpliktelser.

Det er ikke mulig å drive med masseproduksjon i så mange år uten å ha et system som hindrer at kvaliteten ikke er rett. De siste årene har imidlertid bedriften tatt et kvantesprang inn i en ny måte å tenke kvalitet. Det er utdannet 10 intern revisorer ved fabrikken. Disse 10 er rekruttert fra alle nivåer i organisasjonen. Revisorene har møter i et revisjonsforum hvor utførte revisjoner diskuteres og nye forbedringspotensialer avdekkes. Sikker jobb analyser, risikoanalyser, PDCA og SWOT er metoder vi bruker for å gjøre forbedringer og oppnå våre mål.

Les mer her.

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS
Skjærvaveien 8
1466 STRØMMEN
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO990660514

Kontaktperson

AOH
André Oliver Heramb
Direktør
+47 63847000 andre@kmg.no

Send til en kollega

0.047