23948sdkhjf
Del siden

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS

Som en av landets eldste stansefabrikker har KMG erfaring som få andre i bransjen i dag kan henvise til. Fabrikken ble etablert i 1917 av Karl M. Gulbrandsen.
Navnet har det vært en selvfølge å beholde gjennom alle disse årene da dette er et navn de fleste i bransjen kjenner.

I vår produksjon kan vi tilby serieproduksjon av deler i ulike maskiner som stanselinjer, ileggspresser og automater. De fleste av pressene hos KMG er utstyrt med avansert overvåkningsutstyr som sikrer rett kvalitet.

Råvarene som benyttes er bla. coil i ulike materieler (0,1 - 4,0mm), plater, stenger og profiler.

Vi produserer gjerne i kundens eksisterende verktøy, eller om det er et nytt produkt, så utvikler vi nye verktøy etter kundens spesifikkasjoner. Vi har spesialisert oss på masseproduksjon med årsbehov/seriestørrelse fra 1.000 og opp til flere millioner enheter, men kan også hjelpe til med prototyper og mindre serier.

KMG har et godt samarbeide med bedrifter som utfører sveising, plaststøping, overflatebehandling, montering ol., og kan derfor tilby totalløsninger og et bredt spekter av tjenester.

Karl M. Gulbrandsen Stansefabrikk AS ble etablert i 1917. Som en av landets eldste stansefabrikker har vi overlevd både kriger og depresjoner.

Vi har lært hvor viktig kvalitet er for å stå trygt og solid gjennom oppgangs- og nedgangstider. Med kvalitet har vi vunnet kundenes tillit, i et urolig marked hvor kortsiktig økonomisk vinning ofte avgjør ordrenes adresse, i motsetning til et gjennomtenkt langvarig tillitsforhold, hvor vi gjennom tydelige kontrakter og samarbeidsrutiner leverer forventet kvalitet i tide, igjen og igjen.

KMG har gjennom målrettet investering og forandring blitt en suksessrik aktør blant eliten av norske teknologibedrifter. Med en stab av motiverte medarbeidere som arbeider etter egne definerte mål og bedriftens visjon og forretningsidé, med konkrete nytteverdier, er dette allerede en realitet.

KMG er en innovativ bedrift som hele tiden benytter moderne produksjonsutstyr innen DAK/DAP både i platebearbeiding, sponfraskillende og tråderodering. Vi ønsker å være kundens naturlige førstevalg. Vi tegner og utvikler produkter i samarbeid med kunden, etter en behovsspesifikasjon som beskriver produktets hensikt og virkemåte. La våre erfarne konstruktører og planleggere gi deg en vellykket og trygg gjennomføring av nettopp dine produkter.

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS
Skjærvaveien 8
1466 STRØMMEN
Norge
Org. nr.: NO990660514
23
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032