23948sdkhjf
Del siden
Tilbys

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk tilbyr sveising

Utløper
31. desember 2025

KMG tilbyr sveising med Tig, Mig, elektrode og bolt sveising. KMG sveiser alt fra flatt, rundt, vinkel, firkant stål, rustfritt, aluminium og syrefast. Og alt fra tynn til tykkplate produksjon i små og store serier.

TIG
MasterTig MLS3000 er beregnet på industriell bruk med egenskaper spesielt egnet for tilsettmaterialer som aluminium og rustfritt stål. Tig maskinen til KMG opererer på maksimalt strømstyrke 300 A (amper), både AC (vekselstrøm) for aluminium og DC (likestrøm) for rustfritt, stål og syrefast.

MIG
Kempomat 2500 og Kempomig 3500 sveisemaskinene er designet for profesjonell bruk, solid kvalitet og et rykte bygd på pålitelighet. Ved å kun bytte tråd i maskinen kan man sveise rustfritt, stål og aluminium.

Bolt Sveising
Bolt sveising er svært rask, enkel og sikker metode for innfestning av gjengebolter, hodebolter, stifter og braketter. Dette er en annen type form for punktsveising der en bolt eller spesielt utformet mutter sveises på et annet metall. Sveisemutteren har en flens med små punkter som smelter for å danne sveisen. Boltene har en egen utforming som gir maksimal innsmelting i arbeidet.

Karl M Gulbrandsen Stansefabrikk AS
Skjærvaveien 8
1466 STRØMMEN
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO990660514

Kontaktperson

AOH
André Oliver Heramb
Direktør
+47 63847000 andre@kmg.no

Send til en kollega

0.047