23948sdkhjf
Del siden

Mekoprint A/S

Mekoprint – Creating together
Mekoprint er et 100% ordreproduserende høyteknologisk selskap med fokus på innovative, partnerbaserte forhold til kunder og leverandører. Selskapet utvikler, designer og produserer kundespesifikke driftsløsninger, flexprint, grafiske overlegg, EMC-skjerming, metallstykker og kabelsamling. Våre kunder finnes i alle bransjer, for eksempel telekommunikasjon, maskin- og bilindustrien, elektronikk- og medisinindustrien og den maritime industrien.

Nettopp Mekoprints evne til å samarbeide med våre partnere har blitt vårt varemerke. Kunder inviterer i økende grad Mekoprint som en part i produktutviklingen for å bidra med vår erfaring og kompetanse innen materialer, prosesser og produktteknologi. Derfor er det mer regelen enn unntaket at Mekoprints utviklingsavdeling er involvert i den tidlige fasen av utviklingen av kundenes løsninger.

De kundespesifikke løsningene vi lager sammen med kundene våre er basert på tett samarbeid, et felles mål og den ideelle kombinasjonen og utnyttelsen av våre egne og kundenes styrker. Partnerbasert innovasjon inkluderer dynamisk produktutvikling og kontinuerlig utvikling av samarbeidet som sådan. Resultatet er økt produktivitet og konkurransekraft for begge parter.

Selskapet fokuserer på fem primære forretningsområder:

Mekoprint Chemigraphics - finmekaniske løsninger
Administrasjons- og produksjonsanleggene på 6000 m2 på Mercurvej i Støvring, Danmark, produserer etsede, mikromaskinerte komponenter, mekanisk ferdige metallkomponenter som EMC-skjold, metallskilt, vekter og linjaler.

Mekoprint Graphic Electronics - elektroniske og grafiske løsninger
Mekoprint Graphic Electronics utvikler og produserer tilpassede driftsløsninger, elektrisk ledende utskrift på fleksible folier og industrielle grafiske løsninger. Produksjonsanlegg på 11.000 m2 danner rammen for divisjonens 3 forretningsområder:

Mekoprint - kabelsamling
Kabel- og kabelmontering er det siste tilskuddet til Mekoprints forretningsområder, og behandlingen foregår dels i Danmark, dels i Tsjekkia og Polen. Vår ekspertise inkluderer produksjon av enkelt- og flerledere, ledninger, flate, data- og nettverkskabler samt lavtrykksstøp av kontakter, relieffer og panelhylser.

Mekoprint Mechanics - metallbearbeiding
Mekoprints metallfabrikker i Aalborg og Hornslet er blant Europas mest moderne produksjonsbedrifter og har over 15.000 m2, og tilbyr hele spekteret av prosesseringsprosesser fra plate fra helautomatisk stansing og fiberlaserskjæring, avansert sammenføyning med fiberteknologi og helautomatisk fresing og bøying til intern overflatebehandling. Mekoprint leverer skap, chassisdeler, instrumentbokser, frontplater, totalløsninger og utfører avansert CNC-fresing og spiralstansing, fiberlaserskjæring og overflatebehandling som anodisering, SurTec 650, pulverlakk og serigrafisk / digital utskrift.

Mekoprint A/S
Hermesvej 2
9530 Støvring
Danmark
550
ISO 14001, ISO 45001:2018 , ISO 9001
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.078