23948sdkhjf
Del siden

ComPower as

ComPower AS er en av landets ledende leverandører av UPS og kraftelektronikk til fartøy og installasjoner offshore.

ComPower leverer nødstrømsforsyninger til kommunikasjons- og navigasjonsutstyr ombord. Systemene er modulbaserte, servicevennlige og svært pålitelige. De er konstruert med enkel tilgang til vedlikehold og service, for på denne måten å eliminere risiko for nedetid.

Sertifisert på ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 og leverer blant annet brytere og utstyr i EX utførelse og dokumenterer SIL krav i henhold til IEC 61508. 

ComPower utvikler, produserer, leverer og serviserer UPS- og strømforsyningsanlegg. De har også utstrakt erfaring med elementer som knyttes til slike systemer:
Styrings- og overvåkingssystemer
Mekaniske løsninger
Sertifisering
Solcellepanel
Solcelleregulator
Vindgenerator
Spesialutvikling og kortutlegg
Kommunikasjons- og signalutstyr
Batteribank
Transformator
Likeretter

ComPower leverer også Navigasjonshjelpemidler inkludert overvåking, ofte i kombinasjon med sol- eller vinddrevne strømforsyninger.
Navigasjonslys
Radarreflektor
Tåkelur
Satelittovervåking
GSM overvåking
Vindmøller
Solceller
Nav-Aid
Racon
Aton
Scol

ComPower AS er et Bergensbasert elektronikkfirma som ble startet i 1994 av godt erfarne elektroingeniører. Siden den gang har de vokst til å bli et stabilt og velrenommert firma. Det er nå seksten ansatte, og lokalene i Blomsterdalen rommer kontorer, møterom og fasiliteter, produksjonshall, mekanisk verksted, test og serviceavdelinger, og lagerhaller.

Kundene er hovedsakelig fra forsvars- og offshore sektoren, men de leverer også systemer til private og offentlige institusjoner med strenge krav til pålitelighet.

Lokalisert i nærheten av Bergen Lufthavn er de også lett tilgjengelig for oppdrag til den internasjonale offshoreindustri i forbindelse med leveranser, endringer og justeringer, spesialprodukter, opplæring eller nødassistanse.

ComPower as
Lønningsflaten 30
5258 Blomsterdalen
Norge
ISO 14001, ISO 45001:2018 , ISO 9001

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031