23948sdkhjf

Erling Haug AS

Erling Haug AS er en ledende leverandør av ståltau, løfteprodukter, fortøyning og skipsutstyr, basert på egenproduksjon og høykvalitets leverandører. I tillegg har vi et bredt servicetilbud som omfatter inspeksjoner, vedlikehold, sertifisering og teknisk støtte. Vi tilbyr lokal tilstedeværelse og en høy servicegrad fra våre avdelinger i Trondheim, Kristiansund, Harstad og Hammerfest.

Erling Haug AS har alltid vært opptatt av å levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Alle våre avdelinger har et kvalitetssystem som er sertifisert i henhold til kravene i ISO 9001:2008. Vi er sertifisert som sakkyndig virksomhet innenfor en rekke områder. Våre verkstedenheter og servicebiler er godt utrustet med nødvendig utstyr for å påta seg produksjon, service og vedlikehold av ståltau, løfteredskaper og fortøyningssystemer til både havbruk, offshore- og onshoremarkedet. I tillegg har vi en utstrakt servicevirksomhet knyttet opp imot maritimt redningsmateriell som redningsflåter, redningsdrakter, vester og brannutstyr.

Erling Haug’s målsetting er å være en god, fleksibel og profesjonell samarbeidspartner, med aktiv deltakelse i bransjens utvikling.
En del av Certex Gruppen

Vi er i dag en del av Certex divisjonen innen AxLoad, som eies av det svenske Axel Johnson konsernet. Certex er ledende i Europa innenfor produksjon av ståltau og løftekomponenter,med egen distribusjonskjede som er aktiv i mer enn 12 land og med ca. 40 utsalgssteder.

Fakta om Erling Haug AS

Adresse
Erling Haug AS
Kai 24
Vestre Kanal Kai

7486 TRONDHEIM
Se på kart

Region
Norge
Sør-Trøndelag
Trondheim

Telefon: +47 73539700

Org. nr.: NO984706146

Sertifikater: ISO 9001:2008

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Bjørn Hofstad
Tittel: Markedsans.

Brynhild Steinvik
Tittel: Markedskoordinator
Direkte telefon: +47 48118907

Jon Egil Hammerø

Kristian Steinshylla

Rune Hansen
Tittel: Digital strateg
Direkte telefon: +47 95909248

Send til en kollega

0.454