23948sdkhjf
Del siden

Certex Norge AS

Certex Norge AS er en ledende leverandør av ståltau, løfteprodukter, fortøyning og skipsutstyr, basert på egenproduksjon og høykvalitets leverandører. I tillegg har vi et bredt servicetilbud som omfatter inspeksjoner, vedlikehold, sertifisering og teknisk støtte. Vi tilbyr lokal tilstedeværelse og en høy servicegrad fra våre avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansund, Hammerfest, Harstad, Kristiansand og Florø.

Certex Norge AS har alltid vært opptatt av å levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Alle våre avdelinger har et kvalitetssystem som er sertifisert i henhold til kravene i ISO 9001:2008. Vi er sertifisert som sakkyndig virksomhet innenfor en rekke områder. Våre verkstedenheter og servicebiler er godt utrustet med nødvendig utstyr for å påta seg produksjon, service og vedlikehold av ståltau, løfteredskaper og fortøyningssystemer til både havbruk, offshore- og onshoremarkedet. I tillegg har vi en utstrakt servicevirksomhet knyttet opp imot maritimt redningsmateriell som redningsflåter, redningsdrakter, vester og brannutstyr.

Certex Norge AS' målsetting er å være en god, fleksibel og profesjonell samarbeidspartner, med aktiv deltakelse i bransjens utvikling.

Certex Norge AS er en del av gruppen Lifting Solutions som eies av Axel Johnson International. Certex er ledende i Europa innenfor produksjon av ståltau og løftekomponenter, med egen distribusjonskjede som er aktiv i mer enn 15 land.

Certex Norge AS
Røyken Næringspark
Johan Follestads vei 6
3474 Åros
Norge
Org. nr.: NO935708745
ISO 9001:2008
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047