23948sdkhjf
Del siden

James Walker Norge AS

James Walker er en global organisasjon som leverer et bredt spekter av «high performance» tetninger og kunnskapsbaserte tjenester til nesten alle deler av industrien. Vår kjennskap til industri og prosesser som brukes av kunder over hele verden gjør oss i stand til å løse kundens tetningsutfordringer med fokus på kostnadsoptimalisering.

Vår ledende kompetanse innen materialteknologi, særlig knyttet til elastomerer, polymerer, kompositt og plast, er sentral i vår suksess - i tillegg til kjerneområdene «high performance» tetningsteknolgi og tribologi. Betydelig kompetanse i presisjons bearbeiding av alle typer legeringer for metall tetninger og spenningskontroll for bolteforbindelser, posisjonerer oss som en ledende aktør innen disse områdene. Det er derfor våre produkter og kompetanse bidrar til at industri over hele verden opererer sikkert og kostnadseffektivt år etter år.
Våre verdensomspennende selskaper har 11 produksjons, prosjektering, distribusjon og salgssteder i Storbritannia, og ytterligere 40 i Europa, Australia, Brasil, New Zealand, SE Asia, Sør-Afrika og USA. James Walker selskaper og offisielle distributører leverer produkter og tjenester til over 100 land.

James Walker Norge er et av de ledende selskapene i det norske markedet for tetninger, gummi, PTFE-produkter, termisk og elektrisk isolasjonsprodukter. Vi er leverandør til alt innen norsk industri, marine og verftsindustrien samt olje og gas sektoren.

Vårt hovedkontor er i Oslo, med avdelingskontorer i Stavanger, Bergen og Ålesund.

Vi har et rikholdig lager og lokal produksjon av ferdige produkter som er tilpasset det norske markedet. Dette sikrer raske og pålitelige leveranser både av standard produkter og skreddersydde løsninger.

James Walker Norge er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018 samt at vi er Achilles kvalifisert og EPIM kvalifisert.


James Walker internasjonalt er medlem av følgende:
• Achilles FPAL and UVDB communities: www.achilles.com
• Association of Wellhead Equipment Manufacturers (AWHEM): www.awhem.org
• British Association of Ship Suppliers (BASS): www.bassweb.co.uk
• British Fluid Power Association (BFPA): www.bfpa.co.uk
• British Valve and Actuator Association (BVAA): www.bvaa.org.uk
• Energy Industries Council (EIC): www.the-eic.com
• EPIM JQS https://epim.no/jqs/
• European Sealing Association (ESA): www.europeansealing.com (James Walker is a founder member of ESA)
• European Wind Energy Association (EWEA): www.ewea.org
• International Marine Purchasing Association (IMPA): www.impa.net
• Northern Offshore Federation (NOF): www.nofenergy.co.uk

James Walker Norge AS
Østmarkveien 27
0687 OSLO
Norge
Org. nr.: NO980620719
26
Achilles JQS, ISO 14001:2015, ISO 9001:2015, ISO 45001:2018
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.047