23948sdkhjf
Del siden

Metallproduksjon AS

Metallproduksjon AS er et allsidig plate og sveiseverksted lokalisert på Forus Industriområde, på grensen mellom Stavanger, Sola og Sandnes. Selskapet ble startet i 2000, med tilhold i østre bydel i Stavanger, før vi våren 2012 flyttet inn i de nåværende lokaler på Forus.

Et av våre kjennetegn allsidigheten og vårt brede produktspekter innenfor rustfritt stål, aluminium og andre metaller. Firmaets struktur og linjer gjør at vi kan håndtere alt ifra de minste og enkleste jobber til større og mer krevende prosjekter. Produksjonen retter seg hovedsakelig mot offshorerelatert industri, i tillegg til våre mange gode kunder innen landbasert industri og byggenæringen. Vi ønsker å være en foretrukken samarbeidspartner enten det dreier seg om komplekse utfordringer som skal løses, kreative ideer som skal konkretiseres eller ren produksjon fra tegninger.

Vi har siden oppstart hatt en stadig økende oppdragsmengde med jevn vekst. og har i dag 40 velkvalifiserte medarbeidere og en årlig omsetting på NOK 72 millioner (2014). Solide leverandører sikrer oss materialer av høy kvalitet, kombinert med gode samarbeidspartnere innenfor styrkeberegning, strekktesting, sveisekontroll og overflatebehandling, gjør at vi kan levere den nødvendige dokumentasjon sammen med våre produkter.

Vi utarbeider gjerne tegninger i 2D og 3D ved hjelp Autocad og Inventor, og kan behandle de fleste tegninger for videre materialbehandling i CNC styrte maskiner. Verkstedet huser en variert maskinpark, klar for de fleste oppgaver.

Vi har ingen ambisjon om å være størst, vi vil være best.

Metallproduksjon AS
Fabrikkveien 43
4033 STAVANGER
Norge
Org. nr.: NO882738752
21
Achilles JQS, DS/EN 287-1 141, ISO 15614-1

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.031