23948sdkhjf
Del siden

Aalsrode Smede & Maskinfabrik A/S

Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S er en innovativ familieeid bedrift som fokuserer på å tilfredsstille selv de mest krevende kunder som underleverandør av
kvalitetsprodukter. Du får leveranser i høy standard og finish til en konkurransedyktig pris.

Viten
Dialog, faglig kunnskap og erfaring er den vitensbaserte cocktailen som sikrer at du får løsninger med dokumentert høy kvalitet, som er gjennomtenkte og har høy finish. Du vil oppleve at vi inngår i en konstruktiv dialog helt fra startfasen for å optimere resultatet både faglig og økonomisk.

Verktøy
Vi har som mål å være totalleverandør. Det stiller ikke bare høye krav til bredden i maskinparken, men også til våre fysiske fasiliteter og workflow. Verkstedene våre danner -sammen med en moderne og omfattende maskinpark - rammene for utføring av tradisjonelle smed-disipliner og nisjene sveising, platebearbeiding, CNC-bearbeiding og vannskjæring.

Verdier
Fra første kontakt med oss vil du oppdage et personlig engasjement fra de medarbeiderne du er i dialog med. Vi har et sterkt faglig og personlig fellesskap basert på gjensidig tillit og arbeidsglede. Og et skarpt fokus på å få løst oppgavene best mulig til avtalt pris og tid.

Aalsrode Smede & Maskinfabrik A/S
Fabriksvej 9
8500 Grenaa
Danmark
Org. nr.: DK31483646
ISO 9001, ISO 9001:2008

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.062