23948sdkhjf

Aalsrode Smede & Maskinfabrik A/S

Ålsrode Smede & Maskinfabrik A/S er en innovativ familieeid bedrift som fokuserer på å tilfredsstille selv de mest krevende kunder som underleverandør av
kvalitetsprodukter. Du får leveranser i høy standard og finish til en konkurransedyktig pris.

Viten
Dialog, faglig kunnskap og erfaring er den vitensbaserte cocktailen som sikrer at du får løsninger med dokumentert høy kvalitet, som er gjennomtenkte og har høy finish. Du vil oppleve at vi inngår i en konstruktiv dialog helt fra startfasen for å optimere resultatet både faglig og økonomisk.

Verktøy
Vi har som mål å være totalleverandør. Det stiller ikke bare høye krav til bredden i maskinparken, men også til våre fysiske fasiliteter og workflow. Verkstedene våre danner -sammen med en moderne og omfattende maskinpark - rammene for utføring av tradisjonelle smed-disipliner og nisjene sveising, platebearbeiding, CNC-bearbeiding og vannskjæring.

Verdier
Fra første kontakt med oss vil du oppdage et personlig engasjement fra de medarbeiderne du er i dialog med. Vi har et sterkt faglig og personlig fellesskap basert på gjensidig tillit og arbeidsglede. Og et skarpt fokus på å få løst oppgavene best mulig til avtalt pris og tid.

Fakta om Aalsrode Smede & Maskinfabrik A/S

Adresse
Aalsrode Smede & Maskinfabrik A/S
Fabriksvej 9
8500 Grenaa

Region
Danmark
Midtjylland
Norddjurs Kommune

Telefon: +45 87581800

Fax: +45 87581801

Org. nr.: DK31483646

Sertifikater: ISO 9001, ISO 9001:2008

Se nettsiden

Kontaktpersoner

Brian Basse

Tomas Hougaard
Tittel: Project Manager, Norway
Direkte telefon: +45 87581806

Send til en kollega

0.141