23948sdkhjf

DM Energy: Ønsker flere ansatte etter sammenslåing

DM Energy – som er navnet på det nye selskapet – satser i Notodden og flere trenger medarbeidere.

Sist høst slo Moland Elektriske Mekaniske i Fyresdal og Telemark Technology på Notodden seg sammen.

Navnet på det nye selskapet ble DM Energy, der Dalen Mekaniske er hovedeier.

Flere medarbeidere

Nå går bedriften så bra at de trenger flere hoder på Notodden, skriver avisa Telen.

«Vi ønsker å ta vare på gamle og nye samarbeidspartnere, samtidig som vi utvikler oss videre og bygger en solid plattform å vokse videre på», heter det i en informasjon fra selskapet.

- Vi prøver å vokse i riktig fart. Vi er i dag seks mann i Fyresdal og sju på Notodden, sier Eivind Hårstad, til lokalavisa. Han kom fra Telemark Technologies før sammenslåingen.

40 ansatte: Dalen Mekaniske er hovedeier for det sammenslåtte selskapet DM Energy. Til sammen er det 40 ansatte i selskapet. Foto: Dalen Mekaniske

Mulig to-skiftsordning

Det er bare gått et halvt år siden sammenslåingen til DM Energy. Men nå er selskapet på jakt etter flere ansatte, og Hårstad forteller at dersom rekrutteringen av nye medarbeidere lykkes, er det mulig at man går over til en to-skiftsordning.

DM Energy er selskapet som i dag produserer biogassreaktorene til Nordisk Biogass AS - drevet av Torgeir Straand og med kontorer i Telemark Teknologipark på Notodden.

40 ansatte

DM Energy Notodden tilbyr maskinering, rørbøying (kaldbøying), vannskjæring, sertifisert sveis, og mye mer. I Dalen  Mekaniske-gruppen er det nå 40 ansatte.

Kilde: Telen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.081