23948sdkhjf

ArcelorMittal og I-FEVS samarbeider om elektriske kjøretøy

ArcelorMittal og I-FEVS (Interactive Fully Electrical Vehicles) har lansert et nytt samarbeid med sikte på å utvikle "trygge, lette, bærekraftige og rimelige innovative" stålløsninger for e-mobilitetsapplikasjoner.

De nye I-FEVS-løsningene vil bruke ArcelorMittals avanserte høyfaste stål (AHSS).

Et vidt samarbeid

Samarbeidet vil dekke industrialisering av batterikonvolutter og karosseristrukturer, utforskning av avanserte stålløsninger for mikromobilitetsløsninger, ultralette AHSS-strukturer og integrering av solcellepanelstrukturer i elbiler.

 

Løsningene, som tar sikte på å støtte og optimalisere nye mobilitetskonsepter utviklet av I-FEVS, vil bli finansiert av EU.

Stål-bruk

- I-FEVS' samarbeid med verdens ledende stålprodusent er en mulighet til å ytterligere konsolidere vår evne til å utvikle trygge og lette e-mobilitetsløsninger ved bruk av stål – det mest tallrike og mest bærekraftige metallet på jorden. Vår flåte av 2-, 3- og 4-hjuls kjøretøy har fått høy positiv respons fra potensielle brukere under nylige demonstrasjoner. Å ha ArcelorMittals støtte når vi optimaliserer designene våre er den mest effektive måten å oppnå massemarkedsadopsjon av disse løsningene, sier Pietro Perlo, daglig leder i I-FEVS.

Kilde: Steeltimes International

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125