23948sdkhjf

MMC First Process skal levere fullautomatisert pelagisk fabrikk til irsk kunde

- Gallagher Bros Ltd. Er en kunde vi kjenner godt til igjennom vår lang tilstedeværelse i Killybegs. Det er derfor svært gledelig å bli valgt som leverandør når de skal investere i ny fullautomatisert fabrikk for fremtiden.

Det sier Per Arild Aamelfot, sales manager pelagic process I MMC First Process, i en pressemelding.

MMC First Process har jobbet tett sammen med kunden for å skape den optimale fabrikkløsningen. Det var viktig for kunden å ivareta alle funksjonaliteter og oppnå størst mulig fleksibilitet.

Automatisering

Fabrikken innehar effektiv prosessering og kapasitet som er tilpasset den nye «Box- fryseren» som også skal installeres på det nye annlegget. Det er lagt vekt på stor grad av automatisering helt fra mottaket til ferdig produkt ferdigstablet på paller. Fabrikken som MMC First Process skal levere består av fiskemottak, automatisk innveiing, sortering, og distribusjon til både pakkelinjer og filetmaskiner forklarer Stig Morten Skaar som er salgssjef for process i MMC First Process.

- Vi er godt kjent med MMC First Process gjennom mange år ettersom vi har sett deres installasjoner i full drift på mange steder i bransjen. Kolleger innen bransjen snakker veldig positivt om MMC First Process, og fra vårt tidlige engasjement med dem var det klart hvorfor vi valge nettopp dem, sier David Gallagher, direktør i Gallagher Bros. (Fish Merchants) Ltd.

- Teamet hos MMC First Process har en stor av forståelse for sjømatindustrien og tok oss gjennom utformingen av vårt nye anlegg uten problemer. Deres kunnskap og erfaring spilte en nøkkelrolle i utviklingen av vårt nye prosessanlegg, og vi har full tillit til at prosjektet vil gi økende effektivitet, legger han til.

Fleksibel løsning

De ulike produktene skal kunne prosesseres og pakkes samtidig, dette er en fleksibel løsning som gir kunden mulighet til å produsere etter markedets etterspørsel og behov.

Den nye fabrikken skal installeres i eksisterende bygningsmasse som nå oppgraderes og gjøres klar for den automatiserte fabrikken.

 

Kilde: Pressemelding fra MMC First Process

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
DNV-ansatte får milliard-bonus
Romsdal Processing stanser permitteringene
Rana Gruber vil forhøye kvaliteten på jernmalmen
Skipsfart: Flere grunnstøtinger i fjor
To riggkontrakter og samarbeidsavtale med Transocean
Kongsberg Maritime skal levere til tre tankskip
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.296