Romsdal Processing utsetter permitteringene
![](https://f.nordiskemedier.dk/2zu10fel14t80nzb_660_247.png)
De siste permitteringene ved videreforedlingsbedriften var varslet etter nyttår, men også disse er blitt utsatt, skriver Romsdals Budstikke.
Fortsetter som normalt
Produksjonen fortsetter som normalt, og de klarer å holde driften i gang, til tross for mye usikkerhet. Årsaken til utsettelsen av permitteringene er at driften kan fortsette på grunn av de kontraktene de har inngått.
Romsdal Processing AS ble etablert i 2005, da eid av Villa Salmon AS. Anlegget ligger sentralt plassert i sentrum av Midsund.
Romsdal Processing AS startet som et lakseslakteri, men ettersom markedet utviklet seg tok filetering og videreforedling over stadig større deler av hovedvirksomheten.
Har 53 ansatte
I 2012 ble slakting helt avsluttet og fokuset kun satt på videreforedling av laks- og ørretprodukter.
I dag er beriften eid av Lerøy Seafood AS, SalMar AS og Molde Kommune, mens all produksjon i hovedsak er for Lerøy Seafood AS.
Ifølge Proff.no har Romsdal Processing 53 ansatte.
Kilde: Romsdal Budstikke
KLIKK for alle artikler i Havbruk og oppdrett.