23948sdkhjf

To skadet i eksplosjon på offshorefartøy

Eksplosjonen etterlater to skadde om bord på fartøyet som jobber på Fécamp offshore vindpark i Frankrike.

I løpet av natten den 17. november skjedde en eksplosjon om bord på DP3 grøftestøttefartøyet (TSV) «Athena», og skadet to besetningsmedlemmer.

Fartøyet, som lå i havn i Le Havre på tidspunktet for ulykken, støtter byggingen av Fécamp havvindpark, ifølge franske medier.

Skjedde under tester

Ouest-France melder at ulykken skjedde under tester utført på den hydrauliske kretsen for utsetting av vinsjen, da luftkompressoren eksploderte.

Ifølge Le Courrier Cauchois sa brannmennene som ble sendt til stedet at eksplosjonen i kompressorrommet ikke ble fulgt av brann; Men under selve eksplosjonen satt to personer igjen med andregradsforbrenninger, blåmerker, og en av dem fikk et brukket ribbein.

Til sykehus

De to besetningsmedlemmene ble behandlet på et sykehus i Paris og returnerte til Le Havre dagen etter, hvorfra de skulle reise til hjemmene sine mandag 21. november.

Nå skal det gjennomføres etterforskning og reparasjoner av det ødelagte utstyret, hvor fartøyet må ligge noen dager til kai i Le Havre, med mannskapet avløst foreløpig, ifølge Ouest-France.

AIS-dataene som er tilgjengelige på nettet viser at «Athena» fortsatt ligger til kai i Le Havre-havnen.

 Kilde: offshore-energy.biz

Kilde: Offshore-energy.biz

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094