23948sdkhjf

Kongsberg Gruppen og Lockheed Martin signerer kontrakt

Kongsberg Defence & Aerospace (KDA)og Lockheed Martin har signert en kontrakt der KDA er underleverandør på leveransen av 8 stk TPY-4 radar til langtrekkende luftovervåkingsradarer til Norge.

Med denne kontrakten på ca 900 millioner kroner vil KDA være en betydelig partner og leverandør til Lockheed Martin i leveransene til Norge på langtrekkende luftovervåkningsradarer.

Sentral rolle

KDA vil ha leveranser av både hardware, software, gjennomføre sammenstilling av radarene i Kongsberg, samt ha en sentral rolle i installasjon og overlevering på radarposisjonene rundt om i hele Norge.

- Vårt sterke forhold til Lockheed Martin viser viktigheten av å bygge langvarige og solide partnerskap for å støtte både nasjonale og internasjonale kunder. Sammen skal vi levere verdensledende produkter innenfor radarteknologi til det norske Forsvaret.Kontrakten gir viktige og gode effekter for bedrifter også utenfor Kongsberg, sier administrerende direktør i Kongsberg Defence & Aerospace, Eirik Lie.

Viktig bidrag framover

I 2018 signerte Lockheed Martin og Kongsberg Gruppen en teamingavtale for samarbeid om leveranser av TPY-4 radarer til internasjonale kunder. Lockheed Martin har fra før en sentral rolle i leveranser av langtrekkende radarer i verden, og teamingavtalen legger til rette for et viktig bidrag fra Kongsberg Gruppen i årene fremover.

 

Kilde: Kongsberg Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
138 hos Easee permitteres
Fortsatt nedgang i råstål-produksjonen
Hydro leverer aluminium med nær null karbonfotavtrykk
iTec utvider mot vest med oppkjøp
Rec Solar starter opp igjen
Norautron-sjefen: - Verst for de som blir berørt
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.504