23948sdkhjf

Mer enn 10.000 besøkende på OTD Energy

Årets OTD Energy 2022 trakk 10.432 besøkende til Sotra Arena.

– Vi er mest fornøyde med at det er gjennomført 500-600 B2B-møter. Det er inngått flere gode kontrakter, og vi har lyktes i å løfte frem leverandører, synliggjøre dem for operatørselskaper og slik skape nye samarbeid og verdier, sier messesjef Torbjørn Olufsen.

- Er dere fornøyd med om lag 10.000 besøkende på messa, messesjef Torbjørn Olufsen?

- Det er litt i underkant av hva vi forventet. Vi hadde forventet mellom 10.000 og 15.000 besøkende, men vet at stengt flyplass på Flesland fikk flere til å snu, og ikke reise til Bergen.

Lite trøkk på torsdag

Også de fleste som Metalsupply snakket med under messen var godt fornøyd med årets OTD Energy, men noen sa at det var litt for lite trøkk på torsdag.

- Onsdag er hoveddagen på messen, og vi vet fra erfaring av dag to er mer rolig. Som flere så, ble det gjort en de aktivitet med organisert møtebooking, både direkte med selskaper og NPF Business HUB, som vi vet trekker flere besøkende. For en messe som OTD Energy handler det å utvide konseptet, slik at det blir naturlig å besøke denne i to dager, og vi jobber med dette kontinuering, sier Olufsen. 

B2B-SAMTALER: I Hall A var det mulig å gjøre B2B-samtaler med blant annet Equinor. 

Mye av årets messe gikk ut på at leverandørindustrien må belage seg på å kunne levere både til olje og gass, men også til havvindnæringen. Denne næringen fikk stor oppmerksomhet på messen med blant annet flere foredrag.

- Hva funket bra og hva funket mindre bra på årets messe?

- B2B møte HUB ene fungerte  bra. Vi mistet en del besøkende til åpningen av messen, noe som gikk ut over konferansen, der vi forventet fullsatt sal. Vi vet at det var svært mange innkjøpere og prosjektledere hos de besøkende, og relevansen for bedriftene var høy.

Olufsen kan fortelle om mye gode tilbakemeldinger på show, men at man må justere litt mer på Gathering-konseptet, der ikke alle fikk med seg hva som foregikk i de ulike salene/scenene.

Neste gang OTD Energy arrangeres er (17.) 18. – 19. oktober 2023 i Stavanger.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Det siste stålet fra ukrainske Azovtal blir armbånd
- Panikken på stålmarkedet har lagt seg
Ny Storbritannia-kontrakt for Kongsberg Gruppen
Offshore Norge: Viktig å begrense fallet i produksjonen
Nordmenn flest positive til grunnrenteskatt
Plattform stengt ned ved en feiltakelse
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.126