23948sdkhjf

Skal levere UPS til 17 Vard-skip

Med UPS fra Anda-Olsen skal 17 skip som bygges ved VARD sine verft de neste årene sikre sine kritiske installasjoner mot strømbrudd.

Den italienske verftsgruppen Fincantieri, en av verdens største skipsbyggere, er majoritetseier i Vard-konsernet.

Kontraktene har en totalverdi på et tosifret millionbeløp.

Stolte

- Anda-Olsen har inngått kontrakter for en rekke ulike skip. Vi er veldig stolte av å være en foretrukken leverandør for sikring av kritiske installasjoner både av internasjonale og lokale rederi, sier Marius Anda Olsen, Sales Manager i Anda-Olsen.

Til de ulike skipene skal Anda-Olsen levere et utvalg av sine egenutviklede UPS-er som skal sørge for kontinuerlig strømforsyning til kritiske installasjoner ved strømbrudd.

Større krav til backup ombord dagens skip

- Anleggene på dagens skip blir stadig mer komplekse og består av mange flere komponenter enn for bare noen år siden. Krav om backup løsninger for strømforsyning er noe flere og flere redere krever, forklarer Marius.

Anda-Olsen har siden 1960-tallet utviklet sin spisskompetanse innen strømforsyning for krevende maritime forhold. I dag en den Ålesunds-baserte bedriften blant Norges største leverandører av avbruddsfri strømforsyning, og leverer produkter og tjenester til kunder rundt om i hele verden.

Kilde: Anda-Olsen

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.171