23948sdkhjf

Ungt firma sikret seg millionkontrakt

HK Industries ble startet så sent som i 2019. Nå har selskapet inngått en kontrakt med Uptime International til en verdi av 30 millioner kroner.

HK Industries driver med prosessinstallasjoner, rustfri rørsveising og fabrikkering av stålsveisede konstruksjoner for å nevne det viktigste.

Nå skriver Haugesunds Avis (HA) at selskapet, som ble etablert så sent som i desember 2019, har inngått en stor kontrakt med Uptime International til en verdi av nærmere 30 millioner kroner.

Toårig rammeavtale

– Det er en toårig rammeavtale som vil gi sikre jobb til mellom 15-20 ansatte, forteller daglig leder Kenny Siguenza til HA.

I dag teller bedriften 50 ansatte, og den nye kontrakten innebærer at 50 til 20 personer er sikret jobb et par år framover. HK Industries skal nemlig levere industrimekanikere og hydraulikkrørleggere. Disse skal jobbe sammen Uptimes produksjonsteam for å sammenstille teleskopiske gangveier.

SVEIS: Sveising er en av prosessene som HK Industries jobber med. FOTO: HK INDUSTRIES

Mest til fiskeprosessindustrien

Hovedbransjen som HK Industries leverer mest til er fiskeprosessindustrien.

Karmøy-baserte Uptime International utvikler og leverer sikre gangveier og adkomster til vind-, offshore- og olje- og gass-bransjen. De mener selv de er verdens største innen dette feltet.

 

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109