23948sdkhjf

Wavefront inn på eiersiden i Stamas Gruppen

Pål Svanes og Silje Kværne har gjennom investeringselskapet Wavefront AS kjøpt seg opp i Stamas Holding AS som blant annet eier selskapene Stamas Solutions (AS 100 prosent) og Stamas Productions AS (90,1 prosent).

De blir dermed nest største eier med 19,8 prosent av aksjene i selskapet etter hovedeier Harald Vigre.

Stamas Productions tilbyr fabrikasjon og installasjon av alt innen stålkonstruksjoner, offshorerammer, løfteutstyr, lastbærere, rørarbeid, trapper, rekkverk, bærende stål og stålbygg med mer. 

Stamas Solutions designer, konstruerer og produserer kvalitetsutstyr for olje- og gassindustrien.

Kunden i sentrum

- For oss, fremstår Stamas som et selskap som har kunden i sentrum og framtiden i sikte,  sier Silje Kværne.

MOT OFFSHORE: Stamas betår av to selskap: Stamas Production og Stamas Solutions, som begge opererer i metallmarkedet spesielt rettet inn mot offshoresektoren. FOTO: STAMAS

- Både øvrige eiere og ansatte har en fantastisk innstilling, hvor kompetansen selskapet representer og verdiene selskapet står for er noe vi kan stille oss bak, legger hun til.

Avgjørelsen med å gå inn i Stamas Gruppen nå er at selskapet har en sunn kultur, hvor kvalitet og erfaring i en årrekke har sikret kunden støyfrie leveranser. I tillegg til de viser både vilje og evne til å tilpasse seg morgendagens krav og forventninger.

Ønsker å være best i klassen

Wavefront skal nå være med å bygge opp under denne satsningen, hvor Stamas skal fortsetter jobben med å rigge seg for morgendagens marked gjennom digitalisering, gode prosesser, agile arbeidsmetoder og en bærekraftig produksjon. Med kunden i sentrum og framtiden i sikte ønsker Stamas å være best i klassen. Hvor de skal ha fokus på å utvikle de allerede gode kvalitetene selskapet har, samtidig som de skal forberede selskapet for videre vekst de neste årene.  

Pål Svanes, som i dag er daglig leder i Stamas Holding AS og Stamas Solutions AS, samt styreleder i Stamas Productions AS har jobbet i organisasjonen i snart fire år, og gikk inn i rollen som konsernsjef for Stamas Gruppen høsten 2019. Han har gjennom de siste årene lært både bransjen og folkene å kjenne.

VARIERT: Stamas holder til på Jæren, og driver med mye inn mot metallmarkedet. FOTO: STAMAS

Videreutvikle det gode miljøet

- Selskapet går bra og eierne har en klar ide hvor vi skal videre. Med kompetansen og dyktige ansatte på alle nivå i organisasjonen kombinert med gode prosesser, fokus på bærekraft og en moderne maskinpark så kan vi levere nær sagt alt innen maskinering og fabrikasjon av metaller helt i tråd med kundens forventninger. Mitt fokus sammen med resten av ledergruppen er å videreutvikle det gode miljøet i selskapet og de gode relasjonene vi har med våre kunder og samarbeidspartnere, svarer Svanes, som fortsetter i rollene og blir dermed sammen med Silje en aktiv eier.

 

Kilde: Stamas

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109