23948sdkhjf

Ny adm. dir. i Norwegian Electric Systems

Det maritime leverandørselskapet Norwegian Electric Systems har ansatt Siv Remøy-Vangen som administrerende direktør.

Norwegian Electric Systems (NES) er en ledende leverandør av lav- og nullutslipps fremdrifts- og kontrollsystemer for en rekke fartøystyper i det globale maritime markedet.

Fra bransjeorganisasjon

Siv Remøy-Vangen kommer til NES fra stillingen som daglig leder i Maritim Bergen, en regional bransjeorganisasjon for selskaper i havbaserte næringer.

Remøy-Vangen har lang erfaring fra maritim næring. Hun har flere års erfaring som direktør for prosjektledelse i TTS Offshore Solutions, og som befrakter og skipsmegler hos Odfjell Tankers og RS Platou. Hun er styreleder i Ocean Hyway Cluster, Norges ledende bransjenettverk for maritimt hydrogen.

 - Kompetent

– Siv Vangen er en energisk og svært kompetent leder som gjennom mange år har vist et stort engasjement for å stadig forbedre den maritime næringen. Hun har solid forståelse for nye teknologi og rollen den kan spille for å gjøre maritim industri i stand til å operere mer kostnadseffektivt og med mindre miljøfotavtrykk. Styret er glad for at hun har takket ja til å lede NES, sier Gunnar Larsen, styreleder i NES og konsernsjef i NES sitt morselskap HAV Group ASA.

Remøy-Vangen begynner i sin nye rolle 1. januar 2023.

– NES er en spennende teknologileverandør som er perfekt posisjonert i det blå-grønne skiftet. Med sine innovative produkter bidrar selskapet til å effektivisere og dekarbonisere den globale skipsflåten. Selskap vil utgjøre en stor forskjell og bidra til at næringen når utslippsmålene den har satt. Med sin tilstedeværelse på Vestlandet er det også et selskap hvor jeg kan fortsette å jobbe for å styrke konkurransefortrinnet til den norske maritime klyngen. Jeg gleder meg over tilliten og muligheten jeg har fått til å videreutvikle Norwegian Electric Systems sammen med svært kompetente nye kolleger, sier Siv Remøy-Vangen.

Kilde: Norwegian Electric Systems

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Kystverk-fartøy fikk motorstans
Japansk ståleksport-forbud til Russland
Mann fikk kran i hodet – på bedringens vei
Cruise-kontrakt for Brunvoll
Eramet Norway får 132 millioner kroner til energi- og klimaprosjekter i Sauda
DNV-ansatte får milliard-bonus
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.141