23948sdkhjf

Hydrawell og READ går sammen

Den norske brønnspesialisten HydraWell går sammen med READ for å skape kostnadseffektive og miljøvennlige permanente plugginger av hydrokarbon-brønner.

Samarbeidet mellom de to selskapene innebærer de nå vil være representert i byene Stavanger, Aberdeen og Houston, i tillegg til å være til stedet i Alaska, Australia, Brasil, Malaysia og Qutar.

HydraWells administrerende direktør, Mark Sørheim, vil bli ny sjef for det nye selskapet, og det nye selskapet vil få en total inntekt på 200 millioner kroner i 2022, skriver offshore-energy.biz.

Kunde-fordeler

READ og datterselskapet ANS vil bruke sine måle- og analysemetoder inn i det nye selskapet med HydraWalls «Perf-Wash»-sementteknologi.

I en melding skriver de to selskapene at vil kundene dra fordeler å forholde seg til ett selskap som vil stå for alt fra planlegging til operasjonell drift av brønnene.

NORSK: HydraWell holder til på Tananger utenfor Stavanger. FOTO: HYDRAWELL

- Samarbeidet vil gjøre det mulig for oss å tilby et unikt produkt til markedet, som vil bidra til at våre kunder vil få et bedre kunnskapsnivå og en bedre arbeidsflyt noe som vil føre til at økt kostnadseffektivitet og redusert risiko, sier Sørheim i en kommentar.

Bruce Melvin hos READ, sier at han ser store fordeler ved å gå i tospann med HydraWell, og at samarbeidet kan skape nye kunderelasjoner.

-Vi ser virkelig fram til å kunne jobbe sammen, sier Melvin.

Kilde: Offshore-energy.biz

KLIKK for alle artikler i Konkurser og nedbemanning.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Aqua-Nors utstillerliste er klar
Rekordmange på Industriens markedplass i regi av TESS
Vokser på kuldeteknologi
Kraftfprisen firedoblet seg for Olaussens Metall
Tyske Phoenix Contact feirer 100 år med solid vekst – også i Norge
138 hos Easee permitteres
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.172