23948sdkhjf

Kongsberg Digital signerer avtale med ledende oljeselskap

Et av verdens største olje- og energiselskaper utvider kontrakten med fire nye installasjoner av Kognitwin fra Kongsberg Digital.

Kontrakten utvides fra to til seks seks installasjoner av Kognitwin, Kongsberg Digitals skybaserte digitale tvillingteknologi for energisektoren.

Plattformen integrerer og kontekstualiserer data fra operatørenes IT- og OT-systemer, og optimalisere drift og arbeidsprosesser gjennom avansert simulering. Med Kognitwin kan energisektoren omsette data til reell verdi, som er avgjørende i arbeidet med å fornye arbeidsmåten i tradisjonell olje- og gassindustri.

Vellykket implementering

Den nye kontrakten er resultatet av vellykket implementering av to installasjoner hos selskapet i 2021.

– Vi er svært glade for at et av verdens største olje- og energiselskaper utvider kontrakten med Kongsberg Digital og ønsker ytterligere fire nye installasjoner av vår digitale tvilling Kognitwin. Avtalen demonstrerer kraften og verdien av denne markedsledende teknologien, som blir et viktig bidrag for energisektorens arbeid for å oppnå mer effektiv, sikker og bærekraftig drift, sier Hege Skryseth, administrerende direktør i Kongsberg Digital.

 

Kilde: Kongsberg Gruppen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125