23948sdkhjf

TESS er blitt medlem av Etisk handel Norge

«Medlemskapet i Etisk handel Norge skal videreutvikle TESS’ arbeid i tråd med de høyeste internasjonale standardene med transparent åpenhet og tilfredsstillende utførelse», heter det i en pressemelding fra selskapet.

Gjennom medlemskapet skal TESS bygge ytterligere intern kompetanse for handel og oppfølging av leverandørkjeden, slik at sosiale forhold, økonomi og miljø ivaretas på beste måte i selskapets kontrakter.

«Kundene skal være trygge på at TESS tar ansvar for innkjøpene sine, og er en proaktiv pådriver på alle områder», skriver selskapet videre.

Viktig samarbeid

Etisk handel Norge er en medlemsorganisasjon og et ressurssenter for bærekraftig handel. Stiftet i 2000 er Etisk handel Norge i dag Nordens største nettverk av bedrifter, organisasjoner og offentlige virksomheter som jobber forpliktende og systematisk for å sikre bærekraftige leverandørkjeder.

– I tråd med retningslinjer og bærekraftig formål i TESS, ser vi frem til å ta del i det viktige arbeidet som underbygger Etisk handel Norge. Samarbeidet er viktig for å lykkes, gjennom Etisk handel Norge får vi tilgang til et godt nettverk og bred kunnskap. Arbeid med etisk handel skal fremme sosial bærekraft og miljøhensyn i hele leverandørkjeden, sier direktør for offentlig sektor i TESS, May-Nina Alstad.

Null-visjon

Alstad sier at medlemskapet gir oss ytterligere tyngde og styrke i vårt arbeid.

– Målet er null skader på mennesker, miljø og materiell.Gjennom medlemskapet og en systematisk tilnærming mot etisk handel, forsterker TESS arbeidet for å nå målet.

 

Kilde: TESS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Brødrene Aa bygger den første førerløse passasjerferja
Ulykkesskipet «Rocknes» har mer enn nok å gjøre
Saltdalshytta: Ikke avklart hvem som må slutte
Ukrainere vil kjøpe slovakisk stålverk
Milliardkontrakter for DeepOcean
Tror ikke på corten som årsak til brukollaps
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.14