23948sdkhjf

Ny avtale sikrer flere ansatte ved Bømlo Skipsservice

Bømlo Skipsservice har sikret seg en avtale med MMC First Process, og dette medfører at verftet skal ansatte nye medarbeidere.

Avtalen gjør at verftet på Bømlo skal ansatte fire-fem nye industrirørleggere inneværende år.

Dette vil i så fall være en økning på mer enn 100 prosent i forhold til det de har av fast ansatte slike rørleggere i dag.

Personell og service-tjenester

– Bømlo Skipsservice skal levere kvalifisert personell og service-tjenester gjennom den etablerte partner avtalen. Vi er svært takknemlige for tilliten MMC First Process viser når de inngår denne rammeavtalen med oss, sier adm.dir. Sveinung Vestbø i Bømlo Skipsservice i en pressemelding.

ANSETTE FLERE: Den nye avtalen innebærer at Bømlo Skipsservice må ansette flere industrirørleggere. FOTO: BØMLO SKIPSSERVICE

– Det er et kvalitetsstempel og en bekreftelse for det arbeidet vi har gjort med å styrke og øke vår bemanning med kvalifisert personell når en slik verdensledende aktør som MMC First Process velger nettopp oss, legger han til. 

– Vi har en skalerbar forretningsmodell som går på å knytte til oss gode partnere slik at vi kan sikre både vekst og skalerbarhet samtidig som vi i varetar gjennomføring og kvaliet i våre leveranser. Dette gjør vi allerede på flere områder i selskapet, så det å sikre grunnlag for videre vekst og god oppfølging til kundene våre gjennom en partner som Bømlo Skipsservice, er naturlig ledd i våre planer for god kundeoppfølging, sier Petter Leon Fauske, adm. dir. i MMC First Process.

Kommer kundene til gode

– Vi har alt jobbet sammen på flere prosjekter og avtalen som nå har falt på plass er et resultat av det gode samarbeidet og gode leveranser vi har sett over tid.  Geografisk så er det en topp beliggenhet på verftet og fleksibiliteten dette gir oss gjør at vi kan skalere opp serviceaktivtetene våre raskere. Dette kommer kundene våre til gode og vi gleder oss veldig til fortsettelsen, sier Head of BU Service & aftersales Eileen Brandal. 

Kilde: MMC First Process

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Dette er trolig årsaken til at Tretten bru kollapset
Equinor beroliger oljeservicenæringen
Permitteringer i laksenæringen koster staten 15 millioner
Fjord1 starter testing av el-ferjer over Tysfjorden
NORCE bidrar til fortgang i elektrifisering av olje- og gassplattformer
Planer for økt gassuttak fra Oseberg godkjent
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.111