23948sdkhjf

Norwegian Marine Interior til sak mot Havila Kystruten

Norwegian Marine Interior AS i Molde har saksøkt Havila Kystruten Operations AS. Moldeselskapet mener de ikke har fått alle pengene de har krav på i forbindelse med bygging av kystruteskip ved verftet Tersan i Tyrkia.

Ifølge Kysturen Operations AS dreier seg kravet seg om et beløp på 7.014.675,56 kroner og  891.897,45 Euro pluss saksomkostninger.

Havila Kuystruten Operations, som er driftsselskapet i Havila Kystruten, er ikke enig i at kravet kan rettes om dem, men at kravet må rettes mot verftet i Tyrkia.

Det var vært svært mange utsettelser på levering av de nye kystruteskipene fra Tersan-verftet i Tyrkia, og senest for par uker siden, ble det kjent at de neste skipene som skulle leveres til Havila Kystruten også ble forsinket.

Har informert verftet

Av stevningen framgår det at «utestående» er oppstått under kontraktene saksøker har med byggeverftet Tersan i Tyrkia. Havila Kystruten Operations AS vil forholde seg til stevningen slik det kreves av selskapet. Tersan har informert Havila Kystruten AS om pågående aktiviteter for å forhindre ytterligere forsinkelser som konsekvens av Norwegian Marine Interior AS’ manglende oppfyllelse av kontraktuelle forpliktelser overfor verftet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.105