23948sdkhjf

Rekordresultat for Reach Subsea

Høy utnyttelse av fartøyer, oppkjøp av OCTIO og god prosjektutførelse gjør at Reach Subsea kan notere seg for det beste resultatet noensinne i 2021.

Og ikke nok med. Også fjerde kvartal ble det beste i selskapets historie med inntekter på 191 millioner kroner, noe som er en økning på 46 prosent sammenliknet med tilsvarende kvartal i 2020.

Det er Offshore Energy som omtaler det norske selskapets resultater for fjerde kvartal og for 2021 som helhet.

9 prosent omsetningsøkning

For hele fjoråret økte omsetningen med 9 prosent til 687 millioner kroner, mot 628 millioner kroner året før. Også EBITDA økte – med 28 millioner kroner til 79 millioner kroner.

Størst økning for Reach Subsea har det vært i fornybar-segmentet, og dette utgjør 31 prosent og 45 prosent prosjekt dager generert fra ikke-olje- og gass-virksomhet for henholdsvis fjerde kvartal og for hele året.

God inngang på 2022

- Fjerde kvartal var enda et sterkt kvartal for oss med 46 prosent inntektsøkning o gen sterk vekst i inntektene sammenliknet med samme periode i 2020. Jeg er også glad for å nevne at hele 2021 ble det beste resultatet for selskapet. Nøkkeldriverne for de gode tallene er høy fartøy-utnyttelse og en suksessrik prosjektutførelse, sier adm. dir. Jostein Alendal I Reach Subsea.

Han legger til at så langt i 2022, så er det høy etterspørsel i alle sektorer.

Kilde: Offshore Energy

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125