23948sdkhjf

Wågene inngår globalt samarbeid med Unique Group

Sandefjord-firma har inngått global samarbeidsavtale med Unique Group, en av verdens ledende leverandør av utstyr til offshore-skip.

For Wågene betyr salgssamarbeidet med Unique Group en betydelig mulighet for større vekst i årene fremover.

Den globale tilstedeværelsen til Unique Group på alle ledende lokasjoner gir Wågene bedre nærhet til ulike markeder i verden, og for kunden en raskere forsyning fra en mer lokal leverandør i hver del av verden.

20 års erfaring

Wågene Purifiner Technology AS har i mer enn 20 år produsert og solgt Purifiner olj renseutstyr til shipping, offshore og landbasert marked i hele verden og har levert mer enn 3000 anlegg til shipping.

Wågenes oljerenseteknikk har fått en stor anerkjennelse med kontinuerlig oljevedlikehold og sparer rederier for store utgifter til olje. I tillegg vet man at 80 prosent av alle havarier i et oljesystem skyldes forurenset olje av partikler og vann.

Purifiner renser oljen fri for partikler og fordamper bort alt vann også emulgert vann i oljen, og ved kontinuerlig bruk for lenger oljens levetid betydelig.

 Mer enn 500 ansatte

Unique Marine Group har over 500 ansatte på sine globale kontorer i Europa, Midt Østen, Asia, USA, Australia, India og Sør-Afrika.

De tilbyr et stort utvalg av utstyr og teknisk ekspertise på tvers av den globale shipping-, olje- og gass, fornybar-, undervanns- og forsvarsindustrien.

Verden har vært vitne til et stadig voksende marked for grønn teknologi på alle områder, hvor kontinuerlig oljevedlikehold er et av fokus områdene. I tillegg vil verdens flåte gå mer og mer over til EAL- eller bio-olje som øker kostnaden for rederiet da denne type olje er mye dyrere en vanlig mineral -og syntetisk olje. Det gjelder derfor å forlenge oljens levetid.

Unique Group, som en del av denne distribusjonsavtale, vil huse et sentralt varelager på hvert kontinent, og levere Wågen`s oljerenseutstyr til maritime kunder over hele verden.

Selskapet vil også opprettholde et etter markeds lager av filter element og reservedeler.

 

 

Kilde: Wågene

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125