23948sdkhjf

Endringer i ledelsen ved Aibels verft i Haugesund

Lars Inge Hellestveit tar over rollen som direktør for verft-operasjonene i Haugesund, mens Hans Jørgen Alfsen kommer inn som fabrikksjef for hele fabrikasjonskjeden i Haugesund.

Hellestveit kommer fra stillingen som prosjektleder for oppgraderingen av Njord Bravo, mens Alfsen har vært konstruksjonsleder for Johan Sverdrup, P2. Begge vil gå inn i sine nye roller umiddelbart, skriver Aibel i en pressemelding.

Hellestveit tar over etter Ole Sandvik, som nå er blitt prosjektleder for KELP-prosjektet ved Kårstø.

De siste årene har Aibel vunnet en rekke viktige og store kontrakter på den norske kontinentalsokkelen, og mye av dette skyldes den utviklingen som er skjedd ved Aibels verft i Haugesund.

 

NYE I LEDELSEN: Lars Inge Hellestveit (t.v.) og Hans Jørgen Alfsen har fått nye ledende roller ved Aibels verft i Haugesund. FOTO: ØYVIND SÆTRE/AIBEL

Pandemi

- Aibel Haugesund har vært gjennom en svært hektisk periode med store leveringer. Dette kommer samtidig som verftet har måttet håndtere en utfordrende pandemi. Alle har lagt en enorm innsats over en lengre periode og nå tiden inne for å se framover og levere det våre kunder forventer i årene som kommer, sier direktør for modifikasjoner og verftservice, Nils Arne Sørvik.

«Gjennom forbedringer og videre utvikling av verftet, vil Hellestveit og Alfsen bidra til at Aibel kan nå sine langsiktige mål om å være en ledende leverandør av bærekraftige infrastruktur- og vedlikeholdsløsninger for energisektoren», heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Kilde: Aibel

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094