23948sdkhjf

Brunvoll skal ansette flere ingeniører

Pandemi til tross: Brunvoll går så bra at de ser seg nødt til å hente inn 15 til 20 nye ingeniører.

På sin hjemmeside går det fram at Brunvoll trenger nye og flere hoder for å møte en maritim næring som er midt i en transformasjon til grønnere løsninger der batterier spiller en viktig rolle.

Brunvoll har vært tidlig ute med å utnytte denne teknologien og opplever nå stor suksess innen skip drevet av rene elektriske- eller hybride systemer. Brunvoll er på utkikk etter personer med lidenskap og interesse for å bidra i det pågående grønne skiftet og sikre vår konkurransekraft i årene som kommer.

Det er en voldsom utvikling i maritim bransje av hybride- og rene elektriske systemer. Mange segmenter innen skipsfart går gjennom samme endring som bilen har hatt de siste årene.

Brunvoll Mar-El står i spissen for Brunvolls satsning i dette segmentet. På grunn av økende ordreinngang ønsker Brunvoll nå å forsterke laget både på utvikling og prosjektsiden.

Dette er noen av stillingene

Defor søker Brunvoll etter:

  • Utviklingsleder software/elektronikk
  • Utviklingsingeniør software/elektronikk
  • Utviklingsleder kraftelektronikk
  • Utviklingsingeniør kraftelektronikk
  • Serviceingeniør/tekniker

Arbeidssted er fortrinnsvis Dalen eller Porsgrunn.

 Brunvolls prosjekter bruker egenutviklede kontrollsystem, tavler og systemdesign. Konsernet har en strategi på å utvikle egen IP og Mar-El har en kompetent utviklingsavdeling som samarbeider tett med prosjektering og service.

I samarbeid med gode leverandører på batteri, frekvensomformere og motorer, tilbyr Brunvoll kundene kompetanse, erfaring og komplette løsninger for batteri eller hybrid fremdriftssystemer.

Et godt eksempel på slike prosjekter er Bakkafrosts nye helelektriske arbeidsbåt med framdrift, tavle, batteri, ladder og kontrollsystem fra Brunvoll.

 

Kilde: Brunvoll

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125