23948sdkhjf

Aibel sender flere 100 ansatte hjem

«De som kan jobbe hjemmefra, skal gjøre det», lød den bastante beskjeden fra Jonas Gahr Støre på pressekonferansen mandag. Nå følger Aibel opp.

Det er verftsleder Ole Sandvik som opplyser til Haugesunds Avis (HA) at flere 100 ansatte nå skal sendes hjem og jobbe fra hjemmekontor.

Ett av de nye tiltakene mot den økende koronasmitten er at flest mulig skal jobbe hjemmefra dersom det er praktisk mulig. Det er dette Aibel i Haugesund nå følger opp.

Følger myndighetenes krav

– Vi følger myndighetenes krav og de som ikke direkte er knyttet opp mot produksjon, blir sendt hjem på hjemmekontor. Eksempelvis ingeniører og prosjektledelse, sier Sandvik til HA.

Han opplyser videre at de allerede begynte å sende folk på hjemmekontor i forrige uke, men nå blir det altså enda flere, kanskje flere 100. Verftslederen sier videre at folk er litt delt på hvordan de føler at det vil være å jobb hjemmefra, men de er lojale i forhold til instrukser og anbefalinger.

JOBBE HJEMMEFRA: "De som kan jobbe hjemmefra, skal gjøre det", var oppdordringen fra Jonas Gahr Støre mandag. ILLUSTRASJONSFOTO

Blitt vant til hjemmekontor

- Folk er blitt litt vant til dette nå, avslutter Sandvik, og legger til at bedriften har fått litt erfaring med hvordan de skal håndtere utbrudd og tiltak.

– Vi har derfor et håp om å klare å organisere uten at det går utover driften, sier han til avisa.

Kilde: Haugesunds Avis

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078