23948sdkhjf

Fortsatt ikke full kontroll på brannen

Brannen om bord i en lastebåt utenfor Gøteborg, er fortsatt ikke under full kontroll mandag morgen. Men det går riktig vei.

Det var lørdag at det begynte å brenne i tømmer om bord i en lastebåt i farvannet utenfor Gøteborg. Brannen var svært kraftig, men ifølge redningsmannskaper skal ikke selve båten ha blitt antent – kun lasten om bord. Men brannen viste seg å være vanskelig å slokke, og mandag morgen melder svenske redningsmyndigheter at det fortsatt ulmer i trelasten om bord, men at brannen er kommet litt mer under kontroll.

Ulmer fortsatt

Søndag kveld kom det 10 til 15 brannmenn om bord i fartøyet. Disse skulle hjelpe besetningen på 17 med å få kontroll på flammene. Mandag morgen melder NRK at brannen er kommet mer under kontroll, men at det fortsatt er en del ulming om bord.

Skipet som begynte å brenne lørdag er lasteskipet «Almiranti Storni», som er 177 meter langt, og var lastet med tømmer. Mannskapet på 17 har hele tiden vært om bord i skipet, og ingen skal ha kommet til skade i den kraftige brannen.

Fartøyet er registrert i Libya.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125