23948sdkhjf

Per Selskog ny sjef for Din Maskin: - Menneskene er viktigst

For snart 30 år siden etablerte Alexander Ström sammen med tre kolleger Din Maskin. Nå går selskapet over i en ny æra, når Ström leverer stafettpinnen videre til Per Selskog.

Den nye sjefen er ikke helt ukjent med Din Maskin, siden han kommer rett fra søsterselskapet Ravema, som har samme hovedeier som DinMaskin.

Din Maskin har kontorer over hele Norden, også i Norge. Selskapet ble startet i 1993, og er i dag ett av Sveriges ledende selskap innen platebearbeidingsmaskiner. Siden starten har selskapet vokst kraftig, og i 2008 ble selskapet kjøpt opp av Liljedahl Group. I dag har Din Maskin om lag 50 ansatte med virksomhet i Norge og Sverige.

Per Selskog, som for fire år siden tok over som ny forretningsområdesjef for Mazak hos Ravema, sier at han nå ser fram til å ta over stafettpinnen, og være med på å ytterligere utvikle Din Maskin.

- Menneskene viktigst

- Vi er ett handelsselskap som lever av å gjøre god avtaler og å levere god servivce. Her er menneskene det absolutt viktigste. Å utvikle personalet, bygge vår kompetanse og skape gode relasjoner hele veien fra leverandør til våre kunder, det er der vår framtid som selskap ligger, sier Selskog.

Alexander Ström peker også på relasjonene, og forteller at det han kommer til å savne aller mest, er mennesker og de reslasjoner som han har bygd opp gjennom flere år.

- I denne bransjen er relasjoner viktigere enn alt annet. Vi jobber med mennesker, relasjoner og tillit. Gjør du ikke det på en god måte, så blir du ikke lenge i denne bransjen. Den betydning som personalet har hatt for dette selskapets framgang kan jeg ikke få understreket nok, sier den avtroppende sjefen.

Ström forteller videre at beslutningen om å forlate Din Maskin har modnet over tid, og at eierne og personalet har visst om dette en stund. Man ville imidlertid ikke slippe nyheten for kundene før fortsettelsen var klar og Selskog kunne ta over. Han tar over 1. januar.

- Det er artig å kunne levere over et så veldrevet selskap med et så fantsatisk personale, avslutter Alexander Ström.

 

 

Kilde: Din Maskin

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125