23948sdkhjf

Hun skal lede VARD videre

Cahtrine Kristseter Marti blir ny adm. dir. i VARD Group.

Hun overtar etter Alberto Maestrini, som fortsatt vil være styreleder og støtte samordningen mellom VARD og Finantieri.

Han skal lede offshore- og spesialfartøyvirksomheten mellom VARD og Finantieri, som VARD er en del av.

Marti tiltrer stillingen som ny adm. dir. 1. juni i år.

Utnevnelsen av ny konsernsjef er en del av en langsiktig strategi for å styrke VARD som den ledende aktøren i sit marked og en sentral forretningspilar i Fincantieri-konsernet. Vard-gruppen anser at Marti, en konsernsjef med sterk tilknytning til norsk næringsliv og solid internasjonal skipsbyggingserfaring, har de nødvendige verktøyene for å sikre kontinuitet i resultatene og samtidig gi et løft for videre vekst. 

- Jeg er beæret og stolt over å ta over ansvaret som konsernsjef, og jeg er trygg på at sammen med de kompetente og engasjerte kollegaene i VARD vil vi fortsette å vokse som en pålitelig aktør i verftsindustrien og skape langsiktige verdier for aksjonæren, sier Cathrine Marti.

Cathrine Marti kommer fra stillingen som konsernsjef i Ulstein Group og har lang bransjeerfaring fra 25 år innen maritimt relaterte næringer.

Slutter: Alberto Maestrini slutter som adm. dir. i VARD, men vil fortsatt være styreleder. Foto: VARD

- Etter noen vanskelige år har Vard-gruppen endelig nådd en sunn forretningsposisjon. Nå er jeg veldig glad for å kunne gi roret til Cathrine for neste fase av reisen, som jeg er sikker på vil gi en enda lysere fremtid for VARD og Fincantieri, sier Alberto Maestrini.

Kilde: Pressemelding fra VARD

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125