23948sdkhjf

Rem Offshore med gode tall andre året på rad

I fjor endte driftsinntektene på 587 millioner kroner og et driftsresultat på 139 millioner kroner.

Det er andre året på rad at Rem Offshore kan melde om gode tall. I 2019 ble nemlig driftsmarginen på gode 31 prosent og inntektene endte på 597 millioner kroner. Driftsresultatet det året ble 155 millioner, skriver Skipsrevyen.

- Vi er godt fornøyde med å levere positive tall for andre år på rad, i en periode der de fleste av våre konkurrenter leverer store underskudd, sier redersjef Fredrik Remøy til Skipsrevyen. 

Han er likevel ikke særlig opptatt av de gode tallene da de allerede er ni måneder gamle. Han tror at man mot slutten av året vil se at de høye korona-kostnadene vil begynne å slippe taket.

I 2020 hadde rederiet om lag 400 ansatte, noe som var 22 flere enn året før. Bare 21 av disse arbeidet på land i Norge og i Bulgaria, resten var seilende.

I årsrapporten som Skipsrevyen refererer til går det fram at koronapandemien har gitt utfordringer og gitt ekstra kostnader i både 2020 og 2021. Det har ikke gått vesentlig utover operasjonene til rederiet.

Remøy legger til at innen utgangen av 2021 vil rederiet ha fått overlevert det første av tre CSOV-fartøy som skal operere i havvind-markedet. To av disse bygges i Norge.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11