23948sdkhjf

Sigdal-bedriften mangler fagfolk

Sigdal Mekaniske har mer enn nok å gjøre og har fulle ordrebøker. Men det er utfordring: Bedriften mangler folk til å gjøre jobbene.

12 ansatte har sitt daglige virke i Sigdalsbedriften, men de skulle gjerne vært flere, og det håper de på, fordi Sigdal Mekaniske mangler fagfolk, spesielt innen elektro- og mekanikerfaget.

Bygdeposten skriver at Erik Gabrielsen og Øystein Frøvold tok over Sigdal Mekaniske for et halvt års tid siden. Siden den gang har de jobbet iherdig med å skaffe oppdrag. Nå viser det seg altså at de har så mye å gjøre at de trenger flere fagfolk.

- Interesserte må gjerne sende søndag til oss, oppfordrer de to til lokalavisa.

Sigdal Mekaniske

NOK Å GJØRE: Sigdal Mekaniske har mer enn nok å gjøre, og trenger flere folk. Her er en Elementjigg i ferd med å gjøres klar. FOTO: SIGDAL MEKANISKE

Ambisjonen er å vokse, men da er det behov for flere ansatte.

-Vi prøver å tilpasse oss kundene og planen er å ta ut mer innen automasjon. Vårt mål er å kunne bygge maskiner som er spesialtilpasset hver enkelt kunde sitt behov. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at det er «gamle» kunder som vil ha hjelp til å løse veldig konkrete utfordringer, sier de to.

Sigdal Mekaniske har holdt det gående i 30 år, og har opparbeidet seg et godt renomme. Men målet er altså å videreutvikle bedriften. Omsetningen de siste seks månedene har holdt seg stabil.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094