23948sdkhjf

Ny administrerende direktør ved skipsverftet i Leirvik

Tor Leif Mongstad tar over som administrerende direktør ved Havyard Leirvik AS (HLE) i Sogn.

Nåværende administrerende direktør, Karsten Sævik, har vært midlertidig ansatt ved verftet og ønsker nå å finne nye utfordringer.

Styreleder i HLE, Vegard Sævik, takker Karsten Sævik for god innsats i den perioden han vært verftsdirektør.  

- Karsten Sævik har gjort en meget god jobb i tiden hos oss, der han blant annet har utført omorganiseringen av verftet på en strukturert og tilfredsstillende måte. Vi ønsker han lykke til videre, sier Vegard Sævik.

Den nye verftsdirektøren, Tor Leif Mongstad, har lang erfaring innen den maritime bransjen, og har jobbet i Havyard-systemet siden 2002. Mongstad har tidligere vært sjef for verftet, og fra 2015 – 2019 var han daglig leder for Norwegian Electric Systems AS. Siden 2019 har Mongstad vært salgsdirektør i Havyard Group.

Vegard Sævik, sier at det er en glede å ønske Tor Leif Mongstad velkommen som ny direktør ved verftet i Leirvik. 

- Tor Leif Mongstad har en betydelig kompetanse innenfor fagfeltet, et stort nettverk, og har erfaring med å ha ledet verftet tidligere. Han har i tillegg erfaring fra endringsprosesser og vet hva som kreves for å nå verftets målsetninger som ombygging- og vedlikeholdsverft. Vi er sikre på at han sammen med sine dyktige medarbeidere vil gjøre en god jobb, uttaler styrelederen.

Kilde: Pressemelding fra Havyard

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093