23948sdkhjf

Nytt Hurtigruten-oppdrag for Green Yard Kleven

Hurtigruten Expeditions-skipet MS "Maud" kommer til Green Yard Kleven i juni 2021 for teknisk oppgradering og klargjøring for ekspedisjonscruise.

 - Dette er et godt oppdrag for oss, det blir en del tekniske oppgraderinger som passer fint inn med kompetansen og kapasiteten vi har på verftet, sier Kjetil Bollestad, adm. dir. i Green Yard Kleven.

Klargjøring til ekspedisjonscruise 

Skipet er en del av flåten til Hurtigruten Expeditions, og skal gjøres klart til å gå inn i ekspedisjonscruise-trafikken igjen. Green Yard Kleven skal utføre tekniske oppgraderinger, og vil i løpet av sommeren få skipet klargjort til ekspedisjon.

 -Vi ønsker MS "Maud" velkommen til Green Yard Kleven, og tar det som en tillitserklæring at vi har fått nok et oppdrag fra Hurtigruten Expeditions, sier Bollestad.

MS Maud til Hurtigruten Expeditions-flåten

MS "Maud", tidlegare MS "Midnatsol", har tidligire seilt både i rutetrafikken Bergen – Kirkenes og som ekspedisjonsskip, hovudsaklig i Antarktis og Falklandsøyene. Fra 2021 blir fartøyet en del av ekspedisjonsskip-flåten til Hurtigruten Expeditions året rundt, og skal blant annet seile ekspedisjonscruise på norgeskysten, De britiske øyene og Skandinavia. MS "Maud" er oppkalt etter den legendariske polarskuta "Maud", som i sin tur var oppkalt etter dronning Maud.

 

Kilde: Pressemelding fra Green Yard Kleven

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094