23948sdkhjf

Fabrikken ble norsk og skiftet navn

Med nye norske eiere har Trelleborg-fabrikken i Krokstadelva utenfor Drammen fått nytt navn. Vipo henspeiler på selskapets historie og at det er polymer fabrikken produserer.

Gummifabrikken i Krokstadelva ble tidligere i år kjøpt opp av norske eiere etter at bedriften i mange år hadde vært under Trelleborg-konsernets vinger – senest under navnet Trelleborg Offshore Norway.

Men nå har selskapet fått nytt navn: Vipo, skriver Drammens Tidende. 1. juni byttet selskapet navn, og det ble foretatt en offisiell flaggheising ved fabrikken med nytt flagg med nytt navn.

-Det nye navnet har røtter i vår historie samtidig som det forteller noe om det vi produserer her, sier adm. dir. Thor Hegg Eriksen til DT. Selskapet het tidligere Viking-Mjøndalen («Vi»), mens «po» står som en forkortelse for polymer, som er en samlebetegnelse for produktene fabrikken lager.

Eriksen mener det er viktig å vise at bedriften er lokalt forankret.

Bak Vipo står Kalosjen Utvikling, der han eier 80 prosent.

Det offisielle navnebyttet skjedde 1. juni, og da ble fabrikken igjen norsk-eid, etter å ha vært eid av svensker over lang tid.

Hegg Eriksen forteller til DT at det mye arbeid som gjenstår før fabrikken kan framstå under navnet Vipo fullt ut. Det gjelder skilting på området og bygninger, arbeidsklær med ny logo og nye e-postadresser og ny webside.

-Overtakelsen med Trelleborg har gått «smooth». De har vært ryddige hele veien, sier Hegg Eriksen, som legger til at de har gode kunder, men at de hele tiden må jobbe for å skaffe nye kunder.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.14