23948sdkhjf

Vard med ny kontrakt

Vard Accomodation, som nå har skiftet navn til Vard Interiors, har sikret seg nye kontrakt med Fincantieri Bay Shipbuilding.

Vard Accommodation skifter navn til Vard Interiors for å tydeligere vise hele spekteret av produkter i selskapet, som dekker alt av interiør i et skip – dekorasjon, møbler, rør, ventilasjon og varmeanlegg.

Hele skipets interiør

- Med det nye navnet Vard Interiors styrker vi posisjonen vår som leverandør av hele interiøret i skipet, og bidrar til å skape neste generasjons bolig om bord på fartøyet gjennom innkvartering, VVS og rør, sier Riccardo Manilla, daglig leder i Vard Interiors.

Vard Interiors har hovedkontor i Tennfjord utenfor Ålesund og kontor i Tulcea, Romania.

Ny kontrakt med Fincantieri Bay Shipbuilding (US)

Vard Interiors har signert en kontrakt med Fincantieri Bay Shipbuilding (US) for å levere en komplett HVAC-R-pakke til NB793. Fartøyet med HAV-design 832, er en SOV (Service Operation Vessel) for Crest, som er Crowley og ESVAGTs amerikanske joint venture.

- Denne kontrakten representerer en milepæl i Vard Interiors historie. Nøkkelen til denne prestasjonen er bygd på kunnskapen vi har i å levere bærekraftig teknologi til kundene våre, sier Manilla.

Det nybygde hybridfartøyet skal bygges av Fincantieri Bay Shipbuilding i Sturgeon Bay, Wisconsin, og skal til Coastal Virginia Offshore Wind-prosjektet.

Levert i 2025

Under denne kontrakten skal Vard Interiors levere alt utstyr knyttet til VVS, prosjektering, full dokumentpakke og igangkjøring.

Fartøyet er planlagt levert desember 2025.

Kilde: Pressemelding fra Vard

KLIKK for alle artikler i Verft og fartøy.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156