23948sdkhjf

Fransk storkontrakt for Brunvoll

Brunvoll har inngått kontrakt med det franske verftet OCEA SA, for levering av hybrid framdriftssystem til to CTV (Crew Transfer Vessel) bestilt av Louis Dreyfus Armateurs i samarbeid med Tidal Transit.

Fartøyene er av MAURIC design, bygges av OCEA SA, og skal operere på Saint-Nazaire havvind-park, den aller første i Frankrike. Første leveransen fra Brunvoll vil finne sted i fjerde kvartal 2021. 

Dette skriver Brunvoll i en pressemelding. 

Brunvoll-leveransen er en kompakt systemleveranse med batteripakke og elektriske motorer for fremdrift med hotellast, med fokus på brukervennlighet og energibesparelser.

Brunvolls systemleveranse består av styringssystemer, EMS, DC-tavler, frekvensomformere, elektriske motorer og batteripakke. I kontrakten inngår også en leveranse av Triton CPP framdriftsstyring for et tredje fartøy som er et hybrid-forberedt diesel-mekanisk crew transfer vessel. 

Kjerneelementene i en Brunvoll elektrisk- og hybrid systemløsning er kompakthet og lav vekt. Brunvolls spesielle konfigurasjon av hybridsystemer er viktig for å oppnå fartøyet operasjonelle og grønne profil.

- Brunvoll er stolte over å vinne denne kontrakten med hybrid  framdriftssystem og systemintegrasjon for det første crew transfer vessel for den franske  havvind-parken, sier salgs- og markedsansvarlig Bjørn Svendsen hos Brunvoll.

Kilde: Pressemelding fra Brunvoll

Artikkelen er en del av vårt tema om Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.096