23948sdkhjf

Dobling for TechnipFMC Subsea i første kvartal

TechnipFMCs subsea-divisjon rapporterer om ordre for 1,5 milliarder dollar i første kvartal i år. Det er en mer dobbelt så mye som fjerde kvartal i 2020.

Det er offshore-energy.biz som skriver dette.

Inntektene til TehcnipFMCs subsea-virksomhet omsatte for 1,3 milliarder dollar i første kvartal, noe som er en økning på 10,6 prosent fra samme kvartal 2020. Økningen skyldes ifølge selskapet selv, en økning i prosjekter og service-aktiviteter. Tallene gjelder globalt.

EBITDA endte på 135 millioner dollar. Det er en økning på 29 prosent sammenliknet med fjorårets fjerde kvartals 105 millioner dollar.

Den såkalte operasjonelle profitten var på 37 millioner dollar, også dette en solid forbedring.

- Vårt første kvartal som en ledende aktør innen teknologi og tjenester til både tradisjonell og nye energi-industrier var en svært god start for oss. Vi leverte solide økonomiske resultater både innen subsea og overflate-teknologier, sier konsernsjef og styreleder, Doug Pferdehirt.

Han legger til at subsea-divisjonen mer enn doblet ordrene til 1,5 milliarder dollar i kvartalet.

For TehcnipFMC totalt fikk selskapet en inntekt på 1,6 milliarder dollar, noe som er en økning på 3,1 prosent fra fjerde kvartal i fjor. EBITDA var på 165,2 millioner dollar, en økning på hele 107,3 prosent fra fjerde kvartal i 2020. Da endte EBITDA på 79,9 millioner dollar.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094