23948sdkhjf

Otto Olsen blir sertifisert forhandler av lagringer fra Schaeffler

Fra april 2021 blir Otto Olsen en totalforhandler av Schaefflers lagringsprodukter og bygger opp et omfattende lager på Skedsmokorset.

Otto Olsen AS inngår samarbeid med Schaeffler Norge AS og starter salg og lagerhold av et bredt sortiment av lagringer fra Schaeffler, primært INA- og FAG-produkter.  Schaeffler er kjent som en av verdens ledende produsenter av lagringsprodukter med høye kvalitetsstandarder og fokus på produktinnovasjon.

Denne avtalen sikrer Otto Olsens kunder en omfattende kompetanse, enestående produktkvalitet og tilgang til et bredt sortiment.

-Vi er sikre på at Schaeffler vil passe meget godt inn i vårt produktsortiment og bringe oss videre i vårt ønske om å alltid kunne tilby våre kunder de beste løsningene. Vi er nå enda bedre rustet til å håndtere etterspørselen fra den norske industrien og med det nye sortimentet gir vi våre kunder en enda større mulighet til å samle sine kjøp på ett sted, sier salgssjef Michael Mørum hos Otto Olsen.

For å sikre rask og rimelig levering til kunder vil det bygges opp et betydelig lager av FAG og INA produkter på Skedsmokorset av blant annet kulelager, rullelager, aksiallager, flenslager og fotlager. Denne prosessen er allerede i gang satt og vil fortsette utover våren 2021.

Kilde: Otto Olsen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.554