23948sdkhjf

TechnipFMC med havvind-kontrakt

Avtalen er inngått med Magnora, ifølge to ulike melder fra selskapene.

Kontrakten innebærer utviklingsmuligheter for flytende havvindprosjekter, og er altså inngått mellom TechnipFMC og Magnora Offshore Wind. Sistnevnte meldte tidligere i år at de hadde inngått en avtale med et globalt offshore energiteknologi- og serviceselskap uten at de oppga navnet. Nå viser det seg altså at dette selskapet er TechnipFMC.

Ifølge meldingen har Magnora en stratetisk posisjon innen fornybar energi-sektoren. Selskapet eier nemlig flere havvind-, landvind- og solutviklingsprosjekter. Sammen med TechnipFMC skal selskapet nå satse enda sterkere på havvind med nye teknologier. Selskapene har erfaring med å bidra med integrerte EPCI-løsninger og Deep Purple-initiativet for å integrere vind- og bølge-energi med offshore grønn hydrogenlagring.

I meldingen fra Magnora Offshore Wind går det fram at selskapet har startet sin virksomhet og begynt arbeidet med en søknad til den første runden med havbunnsleasing gjennom den skotske regjeringens ScotWind Leasing-program. I tillegg vil Magnora Offshore Wind delta i den første søknadsrunden for havvind i Norge, som åpner i 2021, og de vil også vurdere å gå inn i nye markeder de neste månedene.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11