23948sdkhjf

KIS ville satse – Terje fikk ny jobb

Kran og Industri Service (KIS) Maritime ble redningen da Terje Osmundsen ble permittert på grunn av koronakrisen.

Terje Osmundsen (52) ble permittert fra en jobb han hadde hatt i mange år da koronapandemien slo til for fullt. Mannen fra Haugesund ble permittert, men etter bare en måneds tid fikk han napp på en ny mulighet hos KIS Maritime . KIS Gruppen er en av landets ledende selskaper innnen kontroll og vedlikehold av kraner.

Det er Haugesunds Avis som forteller historien om Osmundsen og KIS.

Tilfeldighetene ville det slik at KIS Maritime hadde et ønske om å etablere seg i Haugesundsområdet. Og da Osmundsen dukket opp ble det naturlig for KIS Maritime å ansette han. 52-åringen rakk så vidt å registrere seg hos NAV som permittert før han fikk tilbud om jobben hos KIS, som etablerte seg i lokalene til Saga Subsea i byen. Foreløpig er det bare Osmundsen som er ansatt her. Han har fått ansvaret for å lede kontoret, følge opp kundenes behov og besøke disse og for å bistå disse ved behov.

Til avisa forteller Osmundsen at han har mer enn 20 års erfaring fra kranbransjen, så å komme til KIS Maritime passet han godt.

Da koronaen rammet Norge, holdt KIS Maritime fast på sine planer: Ingen skulle bli permittert og kostnadene skulle de ta som de kom. Å holde seg til planene var blant annet å etablere seg i Haugesund, noe de har gjort.

HOLDT OSS TIL PLANENE: - KIS Maritime hadde klare for å gå for de planene som man hadde før koronaen. Det var blant annet å etablere oss i Haugesund, sier daglig leder i KIS Maritime, Birger Andre Hansen. FOTO: KIS GRUPPEN

KIS Maritime har ifølge lokalavisa hovedkontor i Bergen, og daglig leder forteller til avisa at iherdig jobb fra de ansatte og gode kunder, har ført til at man kan si seg godt fornøyd med 2020-resultatene.

Daglig leder i KIS Maritime, Birger André Hansen, forteller at målsetningen er å ha 15 ansatte i Haugesund, og at tilbakemeldingene på etableringen i byen har vært svært god.

– Den siste måneden har vi hatt så å si full kalender, så vi er veldig fornøyde og utrolig takknemlige for å bli tatt så godt imot i Haugesund, sier Hansen til avisa avslutningsvis.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078